1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Kulunut viikonloppu helli aurinkoisilla ilmoilla.
Lähialueen grilleistä kantautui yksi kesän houkuttelevista tuoksuista.
Niinpä laitoin itsekin broilerin rinnat marinadiin, perunat esikypsymään kiehuvaan veteen ja siirryin hetkeksi pihatöiden pariin.
Sitten vain grilli kuumaksi ja herkuttelemaan.

Grillattua broilerin fileetä 6-8:lle

6-8 maustamatonta broilerin rintafileetä
suolaa
mustapippuria
1/2 dl ketsuppia
3/4 dl Aprikoosi-chilichutney’a
Santa Marian Chili Explosion mausteseosta tai ripaus chilijauhetta
2 isoa valkosipulinkynttä hienonnettuna

öljyä paistamiseen

Suolaa ja pippuroi fileet.
Sekoita kulhossa ketsuppi, aprikoosi-chilichutney, chilimauste ja hienonnetut valkosipulinkynnet.
Sivele mausteseos fileiden molemmin puolin, anna marinoitua vähintään muutama tunti tai yli yön.

Sivele grilliparila tilkalla ruokaöljyä ja grillaa fileet molemmin puolin kypsiksi.


Grilliperunat

1 kg perunoita
Baharat-maustekastiketta
vettä
 suolaa

Pese perunat hyvin, laita kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen, anna kiehua niin kauan, että perunat ovat melkein kypsiä.
Voit käyttää myös raakoja perunoita, mutta niiden kypsyminen grillissä vie enemmän aikaa.
Lohko perunat ja sekoita joukkoon vahvaa Baharat-kastiketta.

Laita perunalohkot alumiiniseen paistovuokaan ja kypsennä folion alla välillä sekoitellen.

Tarjoa lisäksi grillattua maissia ja grillattua munakoisoa ja kesäkurpitsaa.
Leikkaa munakoisosta ja kesäkurpitsasta noin puoli senttiä paksuja viipaleita, sivele suolalla ja pippurilla maustetulla ruokaöljyllä, grillaa molemmin puolin.