1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 arvostelua. Keskiarvo: 5,00/5)

Feta-kasvisnyytit valmistat näppärästi grillissä, grillinuotiolla tai vaikka uunissa. Käytä kasviksia oman makusi mukaan. Voit paloitella joukkoon halutessasi kypsiä perunoita paloina tai ripotella joukkoon kuivattuja yrttejä.

Feta-kasvisnyytit
4 annosta

½-1 kesäkurpitsa
½-1 keltainen paprika
½-1 punainen paprika
100-200 g kirsikkatomaatteja
2-3 valkosipulinkynttä
1 punainen chili
½ dl oliiviöljyä
100 g fetajuustoa
mustapippuria myllystä

Feta-kasvisnyytit

Paloittele kesäkurpitsa ja paprikat sopiviksi suupaloiksi. Kuori ja hienonna
valkosipulinkynnet. Sekoita ainekset tomaattien kanssa keskenään. Valuta joukkoon oliiviöljy ja sekoita keskenään. Ota foliosta neljä reilun kokoista arkkia ja leikkaa leivinpaperista neljä pienempää palasta. Laita leivinpaperipalat keskelle folioarkkia ja kasaa kunkin leivinpaperipalan päälle saman verran kasviksia. Murenna pinnalle fetajuustoa ja rouhi päälle halutessasi mustapippuria myllystä. Voit ripotella pinnalle
myös kuivattuja yrttejä halutessasi. Käännä foliot ympäriltä ylös nyyteiksi ja nosta nyytit kuumaan grilliin, kunnes kasvikset alkavat pehmetä ja saavat hieman väriä.

Tarjoa muun grilliruoan kanssa.

Reseptin laatinut:

Hellapoliisi-logo

Reseptin tarjoaa:

Hellapoliisi yhteistyössä Makuja.fi

Uusimpia Makuja reseptejä:



Tästä löydät kaikki MAKUJA reseptit

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.