1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvioita)

Yksi parhaista grillilihoista on porsaan sisäfilee. Se kypsyy nopeasti ja on todella mureaa.
Lihan voi leikata annospaloiksi tai pujottaa vartaisiin, tai kypsentää kokonaisena.

Bbq-porsasta grillissä 2-4 annosta

500-700 g porsaan sisäfileetä
suolaa
mustapippuria myllystä
n. 1 dl Jack Daniel’s Barbeque kastiketta (tai esimerkiksi Santa Marian Bbq-kastiketta)

Suolaa ja pippuroi sisäfileen pinta, levitä Bbq-kastike lihan pinnalle kauttaaltaan.
Anna maustua esimerkiksi muovipussissa yön yli tai vähintään pari tuntia.

Nosta liha kuumaan grilliin ja kypsennä molemmin puolin. Kun tökkäät lihaa esimerkiksi haarukalla ja pintaan nousee kirkas lihasneste, liha on valmista.
Nosta kypsä filee folion sisään ja anna vetäytyä kymmenisen minuuttia ennen kuin leikkaat lihan, näin liha pysyy mureana ja lihasnesteet lihan sisällä.

Jauhelihapihvit grillissä 6-8 kpl

1 dl korppujauhoja
2 dl vettä
1 muna
1 sipuli silppuna
400 g jauhelihaa
1 pss Santa Marian Mushroom & Pepper Chicken -mausteseosta

Mittaa korppujauhot ja vesi kulhoon, anna turvota viitisen minuuttia, lisää muna ja sipulisilppu, sekä jauheliha ja mausteseos. Sekoita tasaiseksi.
Muotoile massasta pihvejä. Grillaa molemmin puolin kuumassa grillissä.

Kastike:
200 g kermaviiliä
1/2 pss Santa Marian Sauce mix Garlic & Herbs

Sekoita kermaviili ja mausteseos keskenään, tarjoa jauhelihapihvien seurana.

Tarjoa lisäksi esimerkiksi mozzarella-perunasalaattia ja grillikasviksia .