1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (6 arvostelua. Keskiarvo: 4,17/5)

Foodin on tuonut markkinoille herkullisen marjajauhesekoituksen, joka sisältää seitsemää eri kylmäkuivattua marjajauhetta. Pohjolan marjat -marjajauhe on sekoitus villimarjoja ja viljeltyjä marjoja. Tuote on 100 % kotimainen – aina raaka-aineista valmistukseen ja pakkaamiseen saakka.
Tuotteen valikoidut marjajauheet tarjoavat laaja-alaisesti marjojen tutkituimpia tehoaineita. Sekoitukseen on lisätty myös Bacillus coagulans-maitohappobakteereja.
Marjajauhe on helppokäyttöinen ja hyvän makuinen. Lisää puuron joukkoon, smoothieen tai ripottele jogurtin päälle. 1 rkl marjajauhesekoitusta vastaa noin 1 dl tuoreita marjoja. Marjajauhe on myös erinomainen tuote leivonnassa. Leivonnaiset joissa tuoreet marjat tekevät täytteestä löysää, marjajauhe pitää täytteen kiinteänä.
Kääretorttu on leivottu koivusokerilla. Voit korvata sen halutessasi samassa suhteessa myös muilla sokereilla.

Tutustu Foodinin laajaan valikoimaan tästä

Marjakääretorttuleivokset (gluteeniton)
noin 12 annosta

4 kananmunaa
1 ½ dl Foodin kotimainen koivusokeri
1 dl Foodin Luomu vaalea riisijauho
½ dl Foodin Luomu kaakaojauhe
2 tl leivinjauhetta

Täyte:
400 g vaniljatuorejuustoa
2-4 rkl Foodin Pohjolan marjat, 100 % suomalainen kylmäkuivattu marjasekoitus
(mustikka, mustaherukka, tyrni, marja-aronia, vadelma, karpalo)

Pinnalle:
2 ½ dl kuohukermaa
2 rkl Foodin kotimainen koivusokeri
Foodin Luomu Vaniljajauhetta maun mukaan
1 rkl Foodin Pohjolan marjat, 100% suomalainen kylmäkuivattu marjasekoitus
tuoreita marjoja

Vaahdota kananmunat ja koivusokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita varoen tasaiseksi.
Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 225-asteessa uunin keskiritilätasolla noin 7 minuuttia.
Kumoa torttulevy leivinpaperin päälle ja valmista täyte.
Vatkaa vaniljatuorejuuston joukkoon marjajauhesekoitus. Levitä täyte jäähtyneen torttulevyn päälle ja kääri tiukalle rullalle.
Vaahdota kuohukerma ja mausta koivusokerilla ja vaniljajauheella.
Leikkaa kääretorttu annospaloiksi ja koristele kermavaahdolla ja tuoreilla marjoilla.
Tarjoa!

Reseptit laatinut:

Reseptin tarjoaa:
Foodin

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.