1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 arvostelua, keskiarvo: 4,00 / 5)
Ladataan...

Impolan Kasvitilan hampputuotteet tuovat vaihtelua arkeen.
Sastamalassa Kämmäkän kylässä saman suvun hallussa jo 1800-luvulta lähtien toiminut tila on keskittynyt hampunviljelyyn vuodesta 2010.
Toiminnan kulmakivinä on ollut tuotannon ekologisuus ja eettisyys, sekä lopputuotteiden laadukkuus, terveellisyys ja turvallisuus.
Hampunsiemenet ovat hieman pähkinäisiä, pehmeitä ja mukavan makuisia niin leivontaan kuin muuhunkin ruoanlaittoon.
Valmis gluteeniton hamppu-kaurapuuroaines on mainio aamu- ja iltapala-aines, josta hieman tuunaamalla saat mitä erilaisempia tarjottavia.
Tämä upean värinen puuro maistuu myös välipalana.

Marjaisa hamppu-kaurapuuro, gluteeniton
1 annos

2½ dl vettä tai maitoa
1 dl Impolan Kasvitila hamppu-kaurapuuroainesta
100 g mustaherukoita tai mustikoita
100 g vadelmia
ripaus suolaa

Pinnalle:
marjoja


Mittaa vesi tai maito kattilaan ja kiehauta.
Lisää hamppu-kaurapuuroaines ja marjat. Keitä hiljalleen usein sekoitellen 5-10 minuuttia. Mausta ripauksella suolaa.
Tarkista maku.
Koristele annos marjoilla.
Tarjoa heti!

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:
Yhteistyössä Impolan kasvitila

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.