1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (71 arvostelua, keskiarvo: 3,82 / 5)
Ladataan...

Gluteeniton kinkkupiirakka on mainio tarjottava iltapalana, illanistujaisissa tai juhlapöydän
suolaisena. Voit korvata kinkun myös lämminsavustetulla lohella, katkaravuilla tai kasviksilla.

Gluteeniton kinkkupiirakka
noin 8 annosta

150 g voita tai margariinia
2 ½ – 3 dl Semper gluteenitonta jauhoseosta Tattari&Teff
1 dl juustoraastetta
(1 rkl vettä)

Täyte:

200 g palvikinkkua
½ punainen paprika
5-7 miniluumutomaattia
2-3 rkl hienonnettua persiljaa
pala punaista chilipaprikaa
2 ½ dl kuohu- tai ruokakermaa
3 munaa

Sekoita huoneenlämpöisen voin joukkoon Tattari&Teff -jauhoseos käsin käännellen. Lisää
juustoraaste ja sekoita taikina tasaiseksi.
Lisää tarvittaessa vettä ja sekoita nopeasti.
Painele taikina leivinpaperilla vuoratun, halkaisijaltaan 24 cm piirasvuoan pohjalle ja reunoille.
Esipaista 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
Kuutioi tai suikaloi palvinkinkku. Puolita miniluumutomaatit, hienonna persilja ja pala
chilipaprikaa.
Ripottele ainekset esipaistetun pohjan päälle.
Sekoita kuohukerma ja munat keskenään ja kaada muiden ainesten päälle.
Jatka paistamista 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia, tai kunnes pinta on hyytynyt ja kauniin
värinen.

Tarjoa mielellään lämpimänä.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Hellaoliisi: Yhteistyössä Semper

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.