1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Yrttiset broilerin koipinuijat

Ostin valmiiksi marinoituja yrttimaustettuja broilerin koipinuijia.
Pilkoin kulhoon persiljaa, hienonsin valkosipulia, lisäsin kuivattua
rosmariinia ja timjamia ja pyörittelin nuijat yrteissä. Kääräisin
ympärille pekoniviipaleet ja kypsensin 200 asteisessa uunissa puolisen
tuntia.

Lisäkkeeksi paistoin paksoin tapaista -jonka nimi on
nyt ihan hukassa- yhdessä valkosipulisilpun kanssa ja maustoin lopuksi
mustapippurirouheella ja osterikastikkeella.

Tomaattipuolikkaat maustoin rosmariinilla ja valkosipulilla ja käytin 250 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.