1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (9 arvostelua, keskiarvo: 4,33 / 5)
Ladataan...

Vietnamilainen kanasalaatti on yksinkertainen, mutta sitäkin maistuvampi salaatti, joka sopii niin illanistujaisiin kuin lounaaksikin.

Vietnamilainen kanasalaatti
4 annosta

1 Kariniemen Kananpojan uunibroileri (pintamaustettu tai maustamaton)
vettä
2 keskikokoista sipulia
1 keskikokoinen kurkku
1-2 paprikaa
1 iso sitruuna
1 ruukku tuoretta korianteria
pala punaista chilipaprikaa

Laita Kananpojan uunibroileri kattilaan ja laske päälle vettä sen verran, että se peittyy.
Keitä hiljalleen miedolla lämmöllä poreillen kannen alla noin 40 minuuttia, tai kunnes broileri vaikuttaa kypsältä. Kypsästä linnusta irtoaa luut helposti ja liha on kauniin vaaleaa.
Jäähdytä, poista luut ja nahka ja leikkaa liha veitsellä suikaleiksi.

Kuori sipulit ja leikkaa ohuiksi renkaiksi.
Puristele sipulia kylmän juoksevan veden alla lävikössä.
Leikkaa kurkku ja paprika suikaleiksi.
Yhdistä ainekset kulhoon ja purista joukkoon sitruunanmehua.
Hienonna joukkoon korianteria ja pala punaista chilipaprikaa.
Anna maustua hetki ennen tarjoilua.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.