
- Annoksia: 4
- Valmistusaika: 20 minuuttia
- Aktiivinen valmistusaika: 10 minuuttia
- Annos: perheelle
Uunikanaa ja kasviksia
Ainekset
- Kariniemen Kananpojan Iso Fileesuikale Sitruuna-Rosmariini - 400 g
- parsakaali - 400 g
- oranssi paprika - ½
- kirsikkatomaatti - 100 g
- miniluumutomaatti - (vaihtoehto)
- valkosipulinkynsi - 3
- tuore rosmariini
- juustokerma - 2 dl
Uunissa valmistetut kanaruoat kiinnostavat, eikä ihme. Helppotekoiset arkiruoat toimivat mausta tinkimättä. Kariniemen on tuonut markkinoille uuden ison rintafileestä leikatun murean fileesuikaleen, joka toimii mainiosti uuniruoissa. Herkullinen sitruunan ja rosmariinin liitto antaa perinteiselle kanalle hienostuneen maun. Lisäämällä suosikkikasviksiasi, saat omaan makuusi sopivan aterian helposti.

Uunikanaa ja kasviksia
4 annosta
400 g Kariniemen Kananpojan Iso Fileesuikale Sitruuna-Rosmariini
400 g parsakaalia
½ oranssi paprika
100 g kirsikka- tai miniluumutomaatteja
3 valkosipulinkynttä
tuoretta rosmariinia maun mukaan
2 dl juustokermaa
Ota Kananpojan Isot Fileesuikaleet huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä. Paloittele parsakaali ja paprika. Puolita halutessasi kirsikka- tai miniluumutomaatit. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
Laita ainekset kerroksittain uunivuokaan ja laita joukkoon tuoretta rosmariinia. Kaada päälle juustokerma. Kypsennä 200 asteessa uunin keskiritilätasolla noin 20 minuuttia.
Tarjoa riisin tai lohkoperunoiden kanssa.
Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:

Uusimpia Kariniemen reseptejä:
Tästä löydät kaikki KARINIEMEN reseptit

- Annoksia: 4
- Valmistusaika: 20 minuuttia
- Aktiivinen valmistusaika: 10 minuuttia
- Annos: perheelle
Uunikanaa ja kasviksia
Ainekset
- Kariniemen Kananpojan Iso Fileesuikale Sitruuna-Rosmariini - 400 g
- parsakaali - 400 g
- oranssi paprika - ½
- kirsikkatomaatti - 100 g
- miniluumutomaatti - (vaihtoehto)
- valkosipulinkynsi - 3
- tuore rosmariini
- juustokerma - 2 dl