1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (7 arvostelua, keskiarvo: 4,14 / 5)
Ladataan...

Kokonainen broileri valmistuu helposti uunissa.
Heirolin Pro-uunivuoka on tukeva ja kestävä pinnoitettu vuoka, joka ei väänny käytössä. Kaunis pyöristetty uunivuoka on tyylikäs ja siinä voit valmistaa reilun määrän ruokaa. Vuoan käyttö ja puhdistus on helppoa.

Sitruunainen rakuunabroileri
2-4 annosta

1 kevyesti suolattu tuore broileri
2 rkl rypsiöljyä
1 rkl kuivattua rakuunaa
1 tl suolaa
½ sitruunanmehu

sitruunainen_rakuunabroileri_raaka_2_web_D4S7122-Edit

Ota broileri huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
Sekoita rypsiöljy, kuivattu rakuuna, suola ja sitruunanmehu keskenään.
Sivele mausteöljy broilerin pintaan kauttaaltaan.
Laita broileri uunivuokaan ja kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 1,5 tuntia.
Voit halutessasi käyttää paistomittaria. Broileri on valmis kun sisälämpötila on +75-astetta.

Vinkki! Laita uunivuokaan puolessa välissä lohkottuja perunoita, joita voit maustaa erilaisilla mausteseoksilla ja tuoreella valkosipulilla.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Yhteistyössä Heirol

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.