1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (8 arvostelua, keskiarvo: 4,50 / 5)
Ladataan...

Voit muuntaa perussalaatteja uudenlaiseksi pienillä lisillä. Laita joukkoon erilaisia tuoreita yrttejä ja pähkinöitä tai muita siemeniä.

Savujuusto-broilerisalaatti
10-12 annosta

2 rkl öljyä
500 g broilerinfileetä
suolaa
choco & chili -mausteseosta (Santa Maria)
200 g Arla Pohjanpoika Kuusamosta kermajuustoa (laktoositon)
n. 500 g vesimelonia
1 pieni kurkku
2 ruukkua jääsalaattia
200 g miniluumutomaatteja
100-200 g mansikoita
1 hopeasipuli
1 ruukku Thai Basilikaa
1 pieni prk (410/235 g) säilykepersikkaa
1 dl wasabi soijapapuja

Kuumenna öljy pannussa.
Paista broilerin fileet pannulla molemmin puolin kypsäksi.
Mausta suolalla ja choco & chili -mausteseoksella. Leikkaa sopiviksi suupaloiksi.

Leikkaa juusto, meloni ja kurkku kuutioiksi.
Paloittele jääsalaatti.
Puolita miniluumutomaatit ja mansikat. Leikkaa hopeasipuli ohuiksi renkaiksi ja revi joukkoon Thai Basilika.
Valuta säilykepersikat ja paloittele.

Yhdistä ainekset ja ripottele joukkoon wasabi soijapapuja.

Tarjoa seuraksi salaattikastiketta.

Vinkki! Tämä resepti on laktoositon ja gluteeniton.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.