1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (20 arvostelua, keskiarvo: 4,10 / 5)
Ladataan...


Tämä julkaisu on toteutettu yhteistyössä Indiedaysin, Blogiringin ja Sannan Ruokakassin kanssa.
Pääsin kokeilemaan Sannan Ruokakassi -palvelua, jollaista olisin kaivannut kun omat lapset olivat pieniä ja uhmaikäisten kanssa kaupassa käynti oli toisinaan aika haastavaakin.
Sannan ruokakassi

Konsepti on mainio kenelle tahansa muullekin, sillä arkeen pitää töiden lisäksi mahtua usein myös harrastuksia, perheen yhteistä aikaa ja lepoa.
Mikäs sen mukavampaa kuin saada valmiiksi pakatut kauppakassit kotiovelle niin, että joku muu on miettinyt kaiken puolestasi.
Sannan Ruokakasseja on erilaisia. Voit tilata viiden ruoan raaka-aineet sisältävän kassin, kolmen illallisen raaka-aineet nelihenkiselle perheelle, gluteenittoman perhekassin, pikakassin tai hedelmäkassin.
Hintaesimerkki: Neljän hengen perhekassi kustantaa 74 euroa ja se sisältää raaka-aineet ja reseptit kolmeen ruokaan.
Sain testattavakseni viiden aterian raaka-aineet sisältävän perhekassin.
Ilahduin kotimaisista vihanneksista ja kotimaisesta lihasta ja kanasta. Talviaikaan kassi täydentyy myös tuontiaineksilla. Sannan ruokakasseissa ei koskaan käytetä uhanalaisia kalalajeja.
Palvelu toimii tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla ja lähialueilla, kuten Tuusulassa ja Nurmijärvellä. Palvelu laajenee pian myös Turkuun ja Tampereelle.
Ruokakassien toimitusaika on maanantaisin 16.30-21.30 ja ne toimitetaan katkeamattomassa kylmäketjussa suoraan kotiovelle.

Sannan kauppakassi: sisältö

Mitä kassi sitten sisälsi?
Kassissa oli raaka-aineita neljään eri ruokaan, joista yhtä ruokaa syödään kahtena päivänä.
Kassin raaka-aineista valmistui tällä viikolla:
Fish ’n’ chips kurkku-currykastikkeella
Basilikapaistettua kananpoikaa kermaisella sitruunatagliatellella
Sannan Burgeri paprikanmakuisella kastikkeella ja melonilla
Tomaattikeitto ja ciabattatoast

Sannan ruokakassi: lehdykkä

Raaka-aineiden mukana kassissa oli reseptilehtinen, joka sisälsi luettelon kassin aineksista, sekä listan mitä aineksia tai tarvikkeita on hyvä löytyä kotoa. Värikkäät kuvat annoksista ja reseptit innostavat kokeilemaan. Mikä hauskinta, ihan sikaa säkissä ei tarvitse odotella, sillä reseptilehtinen esittelee myös seuraavan viikon ruokalistan. Lehtisessä on myös yhteystiedot, johon voi ilmoittaa, jos haluaa vaihtaa kassia tai pitää taukoa tilauksesta.

Mainio tuote rohkeille ja kokeilunhaluisille henkilöille, jotka haluavat helpottaa arkeaan ja nauttia uusista makuelämyksistä. Ruoat olivat ajan henkeen sopivia, mutta silti sopivan tuttuja myös uusia makuja opetteleville lapsille.
Voin lämpimästi suositella omaksi iloksi tai lahjaksi tärkeälle läheiselle.
Kiinnostuitko?

Lue lisää: http://sannanruokakassi.fi/
Sannan Ruokakassi löytyy myös Instagramista, Facebookista ja Twitteristä.
Huom! Nyt voit testata palvelua Hellapoliisin lukijana alennettuun hintaan.
Klikkaa linkkiä ja tilaa kassi tämän postauksen kautta, saat 8 euron alennuksen automaattisesti.
Jos menet sivustolle suoraan, muista käyttää koodia: HELLAPOLIISI2016

Maistuisiko vaikkapa basilikapaistettua kananpoikaa kermaisella sitruunatagliatellella?
Kokeile!

Sannan ruokakassi: valmistaminen

Basilikapaistettua kananpoikaa kermaisella sitruunatagliatellella
4 annosta

½ punainen paprika
½ kurkku
1 rasia kirsikkatomaatteja
2 pkt tagliatelle tuorepastaa
1 banaanisalottisipuli
1 pss Gran Castelli-juustoraastetta
600 g kananpojan rintafilee
1 ruukku ruohosipulia
1 sitruuna

Tarvitset lisäksi:
kanaliemikuutio
4 dl maitoa
öljyä paistamiseen
2 rkl voita
mustapippuria myllystä
kuivattua basilikaa
2 rkl vehnäjauhoja
1 valkosipulinkynsi

Paloittele ½ paprika ja ½ kurkku. Laita nämä, sekä 1 rasiallinen kirsikkatomaatteja kulhoihin.
Keitä 2 pakettia tagliatellea pakkauksen ohjeen mukaan.
Hienonna 1 banaanisalottisipuli. Raasta 1 sitruunan kuori ja purista mehu.
Sitruunakastike: Kuullosta sipulisilppu sekä 1 puristettu valkosipulinkynsi ja 2 rkl voita pienessä kattilassa. Ripottele sekaan 2 rkl jauhoja.
Lisää sekoitellen 4 dl maitoa, vähin erin, sekä 1 kanaliemikuutio. Anna kastikkeen kiehua 3-4 minuuttia. Ota kattila liedeltä ja lisää sitruunan kuori ja mehu (n. 2 rkl).
Mausta n. 600 g kananpojan fileitä ½ tl suolaa ja ½ tl mustapippuria. Paista öljyssä 4-5 minuuttia kummaltakin puolelta, kunnes liha on kypsää. Ripottele lopuksi päälle 1 rkl kuivattua basilikaa ja ota pannu liedeltä.
Sekoita sitruunakastike pastaan, ripottele päälle 50 g Gran Castelli -raastettaja ½ ruukullista silputtua ruohosipulia.
Tarjoile kanan ja vihannesten kera.

Resepti:
Yhteistyössä: Sannan ruokakassi

Reseptin tarjoaa:

Yhteistyössä: Blogirinki
Yhteistyössä Sannan ruokakassi

 

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.