
- Annoksia: 3
- Valmistusaika: 15 minuuttia
- Aktiivinen valmistusaika: 15 minuuttia
- Annos: kahdelle, yhdelle
Salviapesto-kanapasta
Ainekset
- vesi - 1½ l
- suola - 1 tl
- fettucine tuorepasta - 250 g
- rypsiöljy - 1 rkl
- salottisipuli - 1
- valkosipulinkynsi - 1
- kirsikkatomaatti - 100 g
- miniluumutomaatti - (vaihtoehto)
- salviapesto - 135 g
- Kariniemen paistetut fileepalat - 200 g
- mustapippurirouhe
- fetajuusto - 100 g
- Koristeluun:
- tuore salvia
Kariniemen valmiiksi paistetut fileepalat ovat mureita ja suoraan käyttövalmiita herkullisia broilerinfileitä, joista valmistat helposti monenlaista syötävää.
Tämä maistuva pasta valmistuu muutamassa minuutissa, kun käytät pastana tuorepastaa.
Salviapesto-kanapasta
3 annosta
1½ l vettä
1 tl suolaa
250 g fettucine-tuorepastaa
1 rkl rypsiöljyä
1 salottisipuli
1 valkosipulinkynsi
100 g kirsikka- tai miniluumutomaatteja
135 g salviapestoa
200 g Kariniemen paistetut fileepalat
mustapippuria myllystä
100 g fetajuustoa
Koristeluun:
tuoretta salviaa
Kiehauta vesi ja suola.
Lisää fettucine-tuorepasta ja anna kiehua noin kolme minuuttia.
Valuta.
Kuumenna öljy pannulla ja lisää hienonnettu salottisipuli ja valkosipulinkynsi.
Lisää puolitetut kirsikka- tai miniluumutomaatit ja kääntele hetki.
Lisää joukkoon salviapesto ja Kariniemen paistetut fileepalat. Rouhi joukkoon mustapippuria myllystä. Murusta joukkoon fetajuusto.
Sekoita joukkoon valutettu pasta. Tarkista maku. Koristele annos tuoreella salvialla.
Reseptin laatinut:
Reseptin tarjoaa:

- Annoksia: 3
- Valmistusaika: 15 minuuttia
- Aktiivinen valmistusaika: 15 minuuttia
- Annos: kahdelle, yhdelle
Salviapesto-kanapasta
Ainekset
- vesi - 1½ l
- suola - 1 tl
- fettucine tuorepasta - 250 g
- rypsiöljy - 1 rkl
- salottisipuli - 1
- valkosipulinkynsi - 1
- kirsikkatomaatti - 100 g
- miniluumutomaatti - (vaihtoehto)
- salviapesto - 135 g
- Kariniemen paistetut fileepalat - 200 g
- mustapippurirouhe
- fetajuusto - 100 g
- Koristeluun:
- tuore salvia