
- Annoksia: 4
- Valmistusaika: 50 minuuttia
- Aktiivinen valmistusaika: 15 minuuttia
- Annos: neljälle
Punajuuri-broilerivuoka
Ainekset
- broilerinfilee - 400 g
- rypsiöljy - 3 rkl
- peruna-sipulisekoitus - 500 g
- herbamare-yrttisuola - 1 tl
- tuore rosmariini - 2 rkl
- tuore rakuuna - (vaihtoehto)
- mustapippurirouhe
- Biotta Punajuuritäysmehu - 2 ½ dl
- vuohenjuusto - 100 g
Kevät-talvella maistuu lämmittävät uuniruoat. Laita ruoka uuniin ja käy ruoan kypsyessä tekemässä vaikka pihan lumityöt. Vuohenjuustoraasteen tilalla voit käyttää myös muita juustoja, kuten murennettua fetajuustoa tai raastaa joukkoon jääkaappiin jääneet juustonkannikat.
Punajuuri-broilerivuoka
4 annosta
400 g broilerinfileetä
3 rkl rypsiöljyä
500 g peruna-sipulisekoitusta
1 tl Herbamare yrttisuolaa
2 rkl hienonnettua tuoretta rosmariinia tai rakuunaa TAI 1 tl kuivattuna
mustapippuria myllystä
2 ½ dl Biotta Punajuuritäysmehua
100 g vuohenjuustoraastetta tai muuta juustoa raasteena
Paloittele broilerinfilee sopiviksi suupaloiksi. Kuumenna rypsiöljy pannulla tai kattilassa. Paista broileripalat kauttaaltaan ja lisää joukkoon peruna-sipulisekoitus. Mausta Herbamare yrttisuolalla, rosmariinilla tai rakuunalla ja rouhi joukkoon mustapippuria myllystä. Lisää joukkoon punajuuritäysmehu ja vuohenjuustoraaste tai muu juustoraaste. Kuumenna.
Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.
Kaada ainekset leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan ja kypsennä 200-asteessa uunin keskiritilätasolla 30-40 minuuttia tai kunnes perunat tuntuvat kypsiltä.
Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:

Uusimpia Vogel reseptejä:
Tästä löydät kaikki VOGEL reseptit

- Annoksia: 4
- Valmistusaika: 50 minuuttia
- Aktiivinen valmistusaika: 15 minuuttia
- Annos: neljälle
Punajuuri-broilerivuoka
Ainekset
- broilerinfilee - 400 g
- rypsiöljy - 3 rkl
- peruna-sipulisekoitus - 500 g
- herbamare-yrttisuola - 1 tl
- tuore rosmariini - 2 rkl
- tuore rakuuna - (vaihtoehto)
- mustapippurirouhe
- Biotta Punajuuritäysmehu - 2 ½ dl
- vuohenjuusto - 100 g