1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 arvostelua. Keskiarvo: 4,33/5)

Kevät-talvella maistuu lämmittävät uuniruoat. Laita ruoka uuniin ja käy ruoan kypsyessä tekemässä vaikka pihan lumityöt. Vuohenjuustoraasteen tilalla voit käyttää myös muita juustoja, kuten murennettua fetajuustoa tai raastaa joukkoon jääkaappiin jääneet juustonkannikat.

Punajuuri-broilerivuoka
4 annosta

400 g broilerinfileetä
3 rkl rypsiöljyä
500 g peruna-sipulisekoitusta
1 tl Herbamare yrttisuolaa
2 rkl hienonnettua tuoretta rosmariinia tai rakuunaa TAI 1 tl kuivattuna
mustapippuria myllystä
2 ½ dl Biotta Punajuuritäysmehua
100 g vuohenjuustoraastetta tai muuta juustoa raasteena

Paloittele broilerinfilee sopiviksi suupaloiksi. Kuumenna rypsiöljy pannulla tai kattilassa. Paista broileripalat kauttaaltaan ja lisää joukkoon peruna-sipulisekoitus. Mausta Herbamare yrttisuolalla, rosmariinilla tai rakuunalla ja rouhi joukkoon mustapippuria myllystä. Lisää joukkoon punajuuritäysmehu ja vuohenjuustoraaste tai muu juustoraaste. Kuumenna.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Kaada ainekset leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan ja kypsennä 200-asteessa uunin keskiritilätasolla 30-40 minuuttia tai kunnes perunat tuntuvat kypsiltä.

Reseptin laatinut:

Hellapoliisi-logo

Reseptin tarjoaa:

Hellapoliisi yhteistyössä A. Vogel

Uusimpia Vogel reseptejä:



Tästä löydät kaikki VOGEL reseptit

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.