1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Kiireinen arki alkaa jälleen kesän jälkeen. Vauhdikkaassa arjessa herkulliset ja nopeasti valmistuvat ruoat ovat useimpien mieleen. Tämä ruoka valmistuu kymmenessä minuutissa. Go-Tan valmiit wokkikastikkeet ovat käteviä käyttää. Niitä on myynnissä sekä kahden annoksen pusseissa ja lasipulloissa isompaa tarvetta varten. Tarjoa seuraksi paistettuja nuudeleita tai keitettyä riisiä.

Pikainen broileriwokki
2-4 annosta

400 g broilerinfileetä
2 valkosipulinkynttä
2 porkkanaa
2 lehtisellerinvartta
½ pieni kesäkurpitsa
2-3 rkl GO-TAN Wok Oil -öljyä
ripaus suolaa
225/140 g vesikastanjaa, valutettuna
1-2 pss GO-TAN Wok Sauce Teriyaki, Lemongrass tai Soy Sesame -kastiketta

Pinnalle:
korianteria ja /tai minttua

Ota broileri huoneenlämpöön noin 30 minuuttia ennen kypsennystä.
Leikkaa fileet suikaleiksi tai sopiviksi suupaloiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuori porkkanat ja leikkaa vinoviipaleiksi. Suikaloi lehtisellerinvarret. Leikkaa kesäkurpitsa pituussuunnassa puoliksi ja koverra pehmeä sisus lusikalla. Leikkaa sitten kesäkurpitsa ohuiksi puolikuun mallisiksi viipaleiksi.
Kuumenna wokkiöljy isolla pannulla. Paista broilerinfileet kauttaaltaan ja lisää joukkoon suola, valkosipuli, porkkanat, lehtiselleri, kesäkurpitsa ja vesikastanja. Kääntele hetki kovalla lämmöllä.
Lisää lopuksi wokkikastike ja kuumenna.
Ripottele pinnalle tuoretta korianteria tai minttua.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Yhteistyössö Go-Tan

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.