1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Loppuvuoden ruokajuhlien jälkeen maistuu kevyet ja helposti valmistuvat ateriat.
Kananpojan minuuttipihvit kypsyvät nopeasti ja täytteeksi voit laittaa mitä mieli tekee, tai mitä jääkaapista löytyy.
Täytteeksi käy erilaiset vihannekset, juustot, maustekastikkeet tai vaikkapa tuoreet yrtit.

Pestoiset Kananpojan rullat
4-6 annosta

1 pkt (=6-8 kpl) Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvejä (miedosti suolattu)
Pasta Basilico mausteseosta tai muuta yrttimausteseosta
n. ¾ dl vihreää pestokastiketta
pala punaista paprikaa suikaleina
öljyä paistamiseen

Levitä Kananpojan minuuttipihvit työlaudalle.
Ripottele pinnalle hieman pasta basilico mausteseosta.
Sivele pintaan vihreää pestokastiketta ja asettele jokaiselle pihville muutama paprikasuikale.
Käännä tiukahkolle rullalle.
Paista kuumalla pannulla käännellen, kunnes pinta saa väriä. Pudota lämpötilaa ja jatka paistamista, kunnes rullat ovat kypsiä.
Sivele rullien pinnalle vielä hieman pestokastiketta.

Valmista samalla helppo lisäke.

Couscous-lisäke

4 dl vettä
2 rkl kasvisfondia
4 dl couscousia
4 aurinkokuivattua tomaattia silppuna
½ paprika suikaleina
1 prk salaattijuustoa öljyssä
2 ruukkua tuoretta basilikaa
1 pkt halloumi-juustoa

Kiehauta vesi ja kasvisfondi.
Nosta pois liedeltä.
Lisää couscous ja anna nesteen imeytyä muutaman minuutin ajan.
Silppua joukkoon aurinkokuivatut tomaatit. Lisää paprikasuikaleet ja valutettu salaattijuusto.
Voit sekoittaa joukkoon halutessasi hieman juuston öljylientä.
Silppua joukkoon tuoretta basilikaa.
Leikkaa halloumi viipaleiksi ja paista ne molemmin puolin kuumassa pannussa.

Tarjoa pestoiset kananpojan rullat couscouslisäkkeen kanssa.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Tommasi Valpolicella

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.