1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (40 arvostelua, keskiarvo: 3,80 / 5)
Ladataan...

Tämä ihanan maistuva ruoka valmistuu näppärästi ja on pientä arjen luksusta. Saat reseptistä gluteenittoman, kun tarkistat että pesto on gluteenitonta ja käytät gluteenittomia korppujauhoja.

Pesto-mozzarella broileria
4 annosta

4 broilerinfileetä
n. 1 dl korppujauhoja
½ tl suolaa maun mukaan
limepippuria myllystä

voita paistamiseen

Pinnalle:
4 rkl punaista pestokastiketta
4-8 kpl säilöttyä chiliä tai jalapenoa
4-8 viipaletta mozzarella da cucina juustoa viipaleina (Arla Apetina)

Nuiji broilerinfileet tarvittaessa ohuemmaksi.
Sekoita korppujauhot, suola ja limepippuri.
Kääntele fileet seoksessa.

Paista kuumassa pannussa voissa molemmin puolin.
Fileiden ei tarvitse kypsyä, riittää, että paistopinta on kaunis.

Laita fileet uunivuokaan.
Levitä päälle punaista pestokastiketta ja asettele päälle säilöttyä chiliä tai jalapenoa, sekä mozzarellajuustoa viipaleina.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

Tarjoa salaatin kanssa.

Vinkki! Kokeile juuston alle piquante pippureita miedossa peppadew liemessä. Aivan upean makuisia!

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.