1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 arvostelua, keskiarvo: 4,25 / 5)
Ladataan...

Paneroitua broilerin rintaa ja valkosipulista creme fraichea

4 annosta

4 kpl broilerin rintafileitä
1 muna
n. 1 ½ dl korppujauhoja
suolaa
½ tl paprikajauhetta
pippurisekoitusta
margariinia, voita tai öljyä paistamiseen

Valkosipulitahna:
100-150 g creme fraichea
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna

Nuiji broilerin fileet kevyesti kelmun välissä tai käytä ohuita fileitä.
Riko muna lautaselle ja sekoita toiselle korppujauhot ja mausteet.
Kääntele fileet ensin munassa ja sitten jauhoissa. Paista molemmin puolin kypsäksi kuumassa pannussa rasvassa . Tarjoa lisäksi tuoksuvaa Jasmin-riisiä ja hienonnetulla valkosipulilla maustettua  creme fraichea.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.