Paneroitu broilerinfilee ja paistettua riisiä

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

4 arvostelua. Keskiarvo: 4/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • margariini
  • voi
  • broilerin rintafilee
  • korppujauho
  • suola
  • limepippuri
  • sipulijauhe
  • valkosipulijauhe
  • pekoni
  • sipuli
  • parsakaali
  • porkkana
  • riisi
  • soija
  • kananmuna

 

Paneroitu broilerinfilee ja paistettua riisiä

margariinia tai voita paistamiseen
4 broilerin rintafilettä
n. 1 dl korppujauhoja
suolaa
Santa Marian limepippuria
sipulijauhetta
valkosipulijauhetta

Leivitä broilerinfileet korppujauho-mausteseoksessa ja paista molemmin puolin kypsäksi kuumassa pannussa rasvassa.

Tarjoa lisänäTzatziki-dippiseoksesta ja kermaviilistä tehty kastike.


Paistettua riisiä


140 g pekonia paloiteltuna
2 sipulia ohuina viipaleina
200 g parsakaalia kukinnoiksi leikattuna
2 porkkanaa suikaleina
reilu litra kypsää Jasmin-riisiä (n 3,5 dl raakaa riisiä)
soijaa
Santa Marian lime-pippuria
2 kananmunaa

 

Käristä
pekoni wokissa, lisää sipulit, parsat ja porkkanat, kääntele hetki.
Lisää Jasmin-riisi. Mausta soijalla ja lime-pippurilla. Riko joukkoon
pari kananmunaa, kääntele seosta vielä hetki. Tarkista maku.

 

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä