1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

 

Paneroitu broilerinfilee ja paistettua riisiä

margariinia tai voita paistamiseen
4 broilerin rintafilettä
n. 1 dl korppujauhoja
suolaa
Santa Marian limepippuria
sipulijauhetta
valkosipulijauhetta

Leivitä broilerinfileet korppujauho-mausteseoksessa ja paista molemmin puolin kypsäksi kuumassa pannussa rasvassa.

Tarjoa lisänäTzatziki-dippiseoksesta ja kermaviilistä tehty kastike.


Paistettua riisiä


140 g pekonia paloiteltuna
2 sipulia ohuina viipaleina
200 g parsakaalia kukinnoiksi leikattuna
2 porkkanaa suikaleina
reilu litra kypsää Jasmin-riisiä (n 3,5 dl raakaa riisiä)
soijaa
Santa Marian lime-pippuria
2 kananmunaa

 

Käristä
pekoni wokissa, lisää sipulit, parsat ja porkkanat, kääntele hetki.
Lisää Jasmin-riisi. Mausta soijalla ja lime-pippurilla. Riko joukkoon
pari kananmunaa, kääntele seosta vielä hetki. Tarkista maku.

 

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.