1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 arvostelua. Keskiarvo: 5,00/5)

Kariniemen valikoimiin on tullut herkullinen uutuus, jonka voit valmistaa grillissä, uunissa tai pannulla. Tuotteet tulevat Kariniemen kotitilalta, jossa kananpojat on kasvatettu ilman antibiootteja. Paistiliha sopii erinomaisesti grillaukseen, sillä se pysyy mehevänä. Herkulliseksi maustettu hunaja-bbq paistivarras on mainio tarjottava sellaisenaan tai muun grilliruoan lisänä. Vartaat sopivat myös rentoihin kesäjuhliin. Voit koota grillattavaa puisiin grillihaarukoihin ja grillata paistivartaiden kanssa. Helppoa syötävää käsiä sotkematta.

Paistivartaat ja grillikasviksia
3 annosta

1 pkt (n. 650 g) Kariniemen Kananpojan paistivarras, hunaja-bbq
1 keskikokoinen kesäkurpitsa
½ iso punainen paprika
6 salottisipulia
½ dl rypsiöljyä
2 rkl soijakastiketta
1 punainen chilipaprika
2 valkosipulinkynttä

Paistivartaat ja grillikasviksia

Ota Kananpojan paistivartaat huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
Leikkaa kesäkurpitsa viipaleiksi. Paloittele paprika reiluiksi suupaloiksi. Kuori salottisipulit.
Laita kulhoon rypsiöljy ja soijakastike. Hienonna chilipaprika ja kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Sekoita kasvikset kastikkeessa. Pujota ne puisiin grillihaarukoihin. Grillaa paistivartaat grillissä välillä kääntäen tai kypsennä uunissa grillivastuksella 250-275 -asteessa leivinpaperilla vuoratulla uunipellillä, kunnes ovat kypsiä ja kauniin värisiä.

Reseptin laatinut:

Hellapoliisi-logo

Reseptin tarjoaa:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.