1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (56 arvostelua, keskiarvo: 3,77 / 5)
Ladataan...

Ihana arkiruoka valmistuu nopeasti Nevalan Parhaat Kermaperunoista. Tuote on kotimainen, gluteeniton ja laktoositon.
Löydät tuotteen hyvin varustellun marketin eineshyllystä.

Nopea kermainen broileri-perunavuoka
5-6 annosta

2 rkl rypsiöljyä
500 g broilerinfileetä
n. 135 g punaista pestokastiketta
2 x 600 g Nevalan Parhaat Kermaperunat (kotimainen, gluteeniton, laktoositon)

Lisäksi:
2 valkosipulinkynttä
½ keskikoinen kesäkurpitsa
200 g miniluumutomaatteja
3 rkl rypsiöljyä
250 g sulatejuustoa
½-1 ruukku basilikaa

Pinnalle:
(juustoraastetta)

Leikkaa broilerinfilee suikaleiksi.
Kuumenna rypsiöljy pannulla.
Paista broilerinfileesuikaleet kauttaaltaan ja sekoita joukkoon punainen pestokastike.
Lisää kermaperunat ja kuumenna varovasti käännellen muutama minuutti.
Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
Viipaloi kesäkurpitsa ohuiksi viipaleiksi ja puolita miniluumutomaatit.
Kuumenna rypsiöljy pannulla ja paista kasviksia hetki kovalla lämmöllä käännellen.
Lisää joukkoon sulatejuusto ja kuumenna. Hienonna joukkoon reilusti basilikaa.
Jaa broileri-perunaseos ja kasvis-juustoseos kerroksittain leivinpaperilla vuorattuun reunalliseen uunivuokaan.
Ripottele halutessasi pinnalle juustoraastetta.
Kypsennä 200-asteessa noin 30 minuuttia.
Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Reseptin on laatinut:

Reseptin tarjoaa:
Yhteistyössa Nevalan Kypsät perunaherkut

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.