1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Tämä mausteinen ruoka sopii rentoon iltaan.
Tarjoa lisäksi raikasta salaattia.

Meksikolainen pähkinäbroileri

tilkka öljyä
4 broilerin rintafileetä
suolaa
paprikajauhetta
4 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 sipuli silppuna
1 prk (320 g) Vihreää mietoa meksikolaiskastiketta
200 g nachoja
100-150 g macadamiapähkinöitä
1 prk (320 g) juustodippiä

Leikkaa broilerin fileet reilunkokoisiksi paloiksi.
Kuumenna öljy pannussa ja paista broileripalat kypsiksi.
Mausta suolalla ja paprikajauheella.
Lisää hienonnetut valkosipulinkynnet ja sipuli, kääntele hetki.
Lisää meksikolaiskastike ja kuumenna.
Kaada nachot uunivuokaan. Levitä broileriseos ja Macadamia-pähkinät päälle.
Lusikoi päällimmäiseksi juustodippi.
Kuumenna uunissa parikymmentä minuuttia.

Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.