1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (76 arvostelua, keskiarvo: 3,84 / 5)
Ladataan...

Mausteinen kookos-kana sopii niin arkiruoaksi kuin juhlavampaankin hetkeen. Tämä ateria sopii myös pääsiäistarjottavaksi.

Mausteista kookos-kanaa ja paistettua riisiä
4 annosta

4 broilerinfileetä
öljyä paistamiseen
2 valkosipulinkynttä
1 pss Santa Maria Kerala curry -mausteseosta
1 prk (4 dl) Santa Maria kookosmaitoa
1 punainen paprika
1 keskikokoinen purjosipuli
½-1 punainen, mieto chilipaprika
tuoretta korianteria

Paistettu riisi:
3 dl basmatiriisiä
6 dl vettä
öljyä paistamiseen
100 g minimaisseja
1 keltainen paprika
200 g herkkusieniä
100 g sokeriherneenpalkoja
2 valkosipulinkynttä
Santa Maria Chili explosion mausteseosta
1 tl Santa Maria kurkumaa
(suolaa)

Aloita valmistamalla paistettu riisi.
Huuhtele basmatiriisiä, kunnes vesi on kirkasta.
Laita riisi kattilaan. Lisää vesi.
Anna kiehahtaa. Tiputa sitten lämpötila pienelle ja kypsennä kannen alla kantta raottamatta 20 minuuttia, kunnes riisi on kypsää.

Varaa esille minimaissit. Paloittele paprika, lohko herkkusienet ja leikkaa sokeriherneenpalot ohuiksi viipaleiksi. Hienonna valkosipulinkynnet.
Kuumenna öljy pannulla.
Lisää kasvikset ja kääntele muutaman minuutin ajan. Lisää kypsä riisi ja kääntele ainekset keskenään.
Mausta chili explosion mausteseoksella ja kurkumalla.
Tarkista maku. Lisää tarvittaessa suolaa.

Valmista kanaruoka.

Paista broilerinfileet kuumalla pannulla öljyssä.
Mausta hienonnetulla valkosipulilla ja Kerala curry -mausteseoksella.
Lisää kookosmaito ja anna kiehua miedolla lämmöllä.
Paloittele paprika. Halkaise purjosipuli ja huuhtele lehtien välit. Leikkaa ohuiksi viipaleiksi.
Hienonna chilipaprika. Lisää ainekset pannulle ja jatka kypsentämistä vielä noin viisi minuuttia.
Tarjoa seuraksi tuoretta korianteria ja paistettua riisiä.

Reseptin laatinut:

Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.