1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (206 arvostelua, keskiarvo: 3,46 / 5)
Ladataan...

Työpäivien päätteeksi ja varsinkin, jos ulkona on upea ilma, ei lieden ääressä haluaisi käyttää hurjasti aikaa.
Tämä ruoka valmistuu esivalmistelujen jälkeen uunissa, joten voit viettää aikaa auringosta nauttien sillä aikaa kun ruoka kypsyy.
Kata pöytä pihalle tai parvekkeelle ja nauti raikkaassa ulkoilmassa salaatin kanssa.

Maukas broileri-perunavuoka

8-10  annosta

1 rkl öljyä
800 g broilerin fileesuikaleita
suolaa
currya
paprikajauhetta
3 isoa valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 prk (n. 200 g) Creme Bonjour Cuisine Thai Green Curry (sisältää kookosmaitoa ja sitruunaruohoa)
2 1/2 dl ruokakermaa
1 kg peruna-sipulisekoitusta pakastealtaasta
200 g kirsikkatomaatteja
200 g juustoraastetta

Kuumenna öljy pannussa, paista broilerin fileesuikaleet kypsiksi, mausta suolalla, currylla, paprikajauheella ja valkosipulilla.
Lisää joukkoon Creme Bonjour Thai Green Curry ja ruokakerma, anna kiehahtaa.
Kaada uunivuokaan perunasipulisekoitus ja sekoita joukkoon broilerikastike, kirsikkatomaatit ja juustoraaste.
Kypsennä 200 asteessa 30-45 minuuttia, tai kunnes perunat tuntuvat kypsiltä.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.