1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Kauppojen hyllyt notkuvat mielenkiintoisista mauste- ja marinadikastikkeista.
Mikäli marinadin tekeminen ei innosta, saat herkullisen ruoan valmiita marinadeja käyttämällä.
Levitä marinadi broilerin tai muun lihan pintaan kauttaaltaan ja anna maustua kylmässä suojattuna muutama tunti tai yli yön.
Kätevintä on sujauttaa maustettava raaka-aine pieneen pussiin, jossa lihaa on helppo käännellä siten, että marinadi valuu lihan jokapuolelle.

Marinoitu broileri

n. 1,3 kg tuore broileri
n. 1 1/2 dl Nando’s sun-dried tomato & basil peri-peri marinadikastiketta

Levitä marinadi kauttaaltaan broilerin pintaan. Anna maustua kylmässä suojattuna muutama tunti tai yli yön.
Grillaa broileri uunin grillivastuksella 200 asteessa, kunnes broilerista irtoaa esimerkiksi haarukalla kypsyyttä kokeillessa kirkasta nestettä.

Tarjoa lisäksi villiriisiä ja tuoreita yrttejä.

Jälkiruoaksi sopii inkiväärillä maustettu hedelmäsalaatti.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.