1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (14 arvostelua. Keskiarvo: 4,14/5)

Syksyllä, säiden viiletessä maistuvat maustetut ja lämmittävät ateriat. Valmista tämä herkullinen mango-kookoskana pienelle tai isolle joukolle ja tarjoa seuraksi basmatiriisiä.

Mango-kookoskana
4 annosta

1 iso sipuli
3 valkosipulinkynttä
1 rkl tuoretta inkivääriä
3 rkl oliiviöljyä tai avokadoöljyä
1-2 tl juustokuminaa
1 rkl garam masalaa
2 tl kurkumaa
500 g broilerin paistileikettä tai broilerinfileetä
3-4 dl kookosmaitoa
2 dl Bonne Mangososetta
1 limenmehu
(suolaa maun mukaan)
tuoretta korianteria tai minttua

Mango-kookoskana

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet, sekä inkivääri.
Kuumenna oliivi- tai avokadoöljy kattilassa tai wokkipannussa.
Kuullota sipuli, valkosipuli ja inkivääri käännellen. Lisää mausteet ja kääntele kokoa ajan. Lisää tarvittaessa tilkka öljyä, jotta mausteet eivät pala.
Paloittele broilerin paistileikkeet tai broilerinfileet reiluiksi suupaloiksi ja lisää pannulle tai kattilaan. Kääntele, kunnes saavat väriä. Lisää kookosmaito ja mangosose. Anna kiehua hiljalleen, kunnes kastike sakenee hieman.
Purista joukkoon limenmehu ja tarkista maku. Ripottele joukkoon suolaa maun mukaan.
Hienonna korianteri tai minttu ja ripottele pinnalle.

Tarjoa basmatiriisin kanssa.

Reseptin laatinut:

Hellapoliisi-logo

Reseptin tarjoaa:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.