1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (6 arvostelua, keskiarvo: 3,67 / 5)
Ladataan...

Limellä ja inkiväärillä maustetut broilerinkoivet ovat sopivaa arkiruokaa. Laita maustumaan edellisenä iltana ja kypsennä helposti seuraavana päivänä uunissa. Vuoraa vuoka SAGA Leivinpaperilla. Maut pysyvät tallessa ja koivet mehevinä. Sen lisäksi helpotat myös vuoan tiskausta.
Tarjoa seuraksi riisipastaa ja kasviksia tai raikasta salaattia.

Lime-inkivääribroileria
3 annosta

900 g (3 kpl) broilerinkoipia
2 rkl hienonnettua inkivääriä
2-3 limen puristettu mehu
1 tl suolaa
2 rkl oliivi- tai avokadoöljyä
2 limeä lohkoina tai viipaleina

Hienonna inkivääri ja purista joukkoon limenmehu.
Lisää suola ja öljy.
Laita koivet leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan ja kääntele joukkoon mausteseos. Anna maustua foliolla suojattuna jääkaapissa yön yli.
Ota huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
Paista 175-200 -asteisessa uunissa, kunnes pinta on saanut hieman väriä ja sisältä irtoaa haarukalla kokeiltaessa kirkasta nestettä.

Tarjoa riisin, riisipastan ja kasvisten tai raikkaan salaatin kanssa.

Reseptin laatinut:

Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.