1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

 

Tämä ruoka näyttää mauttomalta, mutta oli mausteidensa vuoksi
todella hyvää. Santa Marian lime-pepper-maustemylly on osoittautunut
loistavaksi mausteeksi, johtuen pitkälti siitä, että siinä on omat
lempimausteeni: lime, korianteri ja sitruunaruoho, kaverinaan
merisuola, sekä jotain muista mausteita. Suosittelen!

Limen maku
tulee tähän ruokaan kaffirlimen lehdistä, joita on saatavilla etnisistä
kaupoista tuoreena tai pakastettuna. Limetin lehtien makua ei voi
jäljitellä millään, eikä sitä voi korvata esim lime-mehulla.

Limen makuinen broileri-katkarapurisotto

300 g marinoituja broilerin paistisuikaleita
5 – 7 limenlehteä pieneksi silputtuna
2 dl vihreitä papuja
2 dl makeaa maissia
1-2 sipulia ohuina siivuina
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2 dl katkarapuja
5-8 dl kypsää Jasmin-riisiä
lime-peppermausteseosta
reilusti tuoretta korianteria
öljyä paistamiseen

Keitä riisi.

Kuumenna
öljyä wokissa tai kattilassa. Paista broilerisuikaleet kypsiksi, lisää
joukkoon silputut limenlehdet, pavut, maissit ja sipulit, kääntele
hetki. Lisää joukkoon  katkaravut ja kypsä riisi, mausta
lime-peppermausteseoksella. Jatka kääntelyä hetki, tarkista maku.

Silppua joukkoon tuoretta korianteria.

Tarjoa lisäksi mungin ituja tai tuoretta salaattia.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.