1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Yksinkertainen ja ihana uunibroileri maustetaan itämaisista ruoista tutulla kaffirlimen lehdellä.
Parhaimman maun saat, kun hankit pakasteena myytäviä lehtiä itämaisista kaupoista.
Kuivattuja limen lehtiä löydät myös hyvin varustelluista marketeista.

Lime-broileria

1 maustamaton kananpoika
1/2 dl sitruuna-oliiviöljyä
1 tl suolaa
3 kaffirlimen lehteä
yhden limen mehu

Sekoita sitruuna-oliiviöljyn sekaan suola.
Poista limetin lehdistä kova lehtiruoti ja silppua lehdet hienoksi.
Laita limenlehtisilppu öljyn joukkoon ja purista sekaan limen mehu.
Sivele broileri kauttaaltaan marinadissa mielellään yön yli.

Laita broileri uunivuokaan ja kypsennä grillivastuksella 175 asteessa noin tunti.
Kokeile kypsyyttä haarukalla. Jos haarukan reiästä valuva neste on kirkasta, on broileri kypsä.