1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (18 arvostelua, keskiarvo: 3,94 / 5)
Ladataan...

Ruokaisat salaatit maistuvat kesäpäivinä. Ihanat kotimaiset kasvikset tuovat väriä, vitamiineja ja makua lautaselle. Ota mukaan evääksi tai nauti lounaana. Tarjoa myös illanistujaisissa.

Kesäinen broileri-halloumisalaatti
4-6 annosta

1 grillibroileri
1 ruukku jääsalaattia
1 ruukku tammenlehväsalaattia
200 g kirsikkatomaatteja
½ kurkku
½-1 punainen paprika
rucolan versoja
2 viipaletta maalaisleipää
3 rkl rypsi- tai oliiviöljyä
1 valkosipulinkynsi
200 g halloumi-juustoa

Kastike:
½ dl rypsi- tai oliiviöljyä
1 limen puristettu mehu
ripaus sokeria
ripaus suolaa
1 valkosipulinkynsi

Putsaa kana nahattomaksi ja luuttomaksi. Revi liha suikaleiksi.
Revi jääsalaatti ja tammenlehväsalaatti. Puolita kirsikkatomaatit, paloittele kurkku ja paprika. Laita ainekset salaattivadille. Lisää joukkoon rucolanversoja. Paloittele maalaisleipä kuutioiksi ja paahda kuumalla pannulla öljyssä. Lisää joukkoon hienonnettua valkosipulia. Paloittele halloumi-juusto ja paista kuumalla pannulla käännellen. Lisää ainekset salaatin joukkoon.
Sekoita rypsi- tai oliiviöljy, limen puristettu mehu, ripaus sokeria, suolaa ja hienonnettua valkosipulia. Tarkista maku.
Sekoita salaatin joukkoon.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:

Yhteistyössä Puhtaasti kotimainen
Reseptin tarjoaa Kauppapuutarhaliitto Ry
Kauppapuutarhaliitto Ry

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.