1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 arvostelua, keskiarvo: 3,50 / 5)
Ladataan...



Leikkaa marinoituun broilerin rintafileeseen poikittaissuunnassa keskelle filettä viilto. Täytä viilto kantarellinmakuisella tuorejuustolla, pursotin on tässä kätevä väline. Sulje viilto cocktailtikulla. Paista kuumassa pannussa rasvassa molemmin puolin kypsäksi. Poista kypsästä fileestä cocktailtikku. Pursota nokare kantarellituorejuustoa fileen päälle. Tarjoa lisäksi riisiä ja kermaisaa kasvis-juliennea.

Kermaisa kasvis-julienne

2 porkkanaa suikaleina
10 cm pätkä kesäkurpitsaa suikaleina
2 valkosipulinkynttä silppuna
2 dl ruokakermaa
ripaus suolaa/soijakastiketta
persiljasilppua
öljyä 

Kuumenna öljyä pannussa, kääntele porkkanoita, kesäkurpitsaa ja valkosipulia hetki öljyssä. Lisää kerma, hauduta pari minuuttia. Mausta suolalla tai soijalla. Sekoita joukkoon persiljasilppua.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.