1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Kepeän kesäinen ateria syntyy herkullisen mureasta Kananpojan sitruuna-oliiviöljy minuuttipihveistä ja kauden vihanneksista.
Upeat kesäporkkanat ja lempeä parsa saavat seurakseen täytetyt portobellosienet.

Kananpojan sitruunaiset minuuttipihvit, parsaa ja kesäporkkanoita sekä täytetyt portobellosienet
3-4 annosta

1 pakkaus (3-4 kpl) Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi, sitruuna-oliiviöljy
1 sitruuna lohkoina

3-4 isoa portobellosientä
1 punainen paprika
2 valkosipulinkynttä
½ punainen chilipaprika
2 rkl oliiviöljyä
2 dl kypsää riisiä
mustapippuria myllystä
suolaa maun mukaan
1 dl parmesaanijuustoa raasteena

Lisäksi:
1 l vettä
ripaus suolaa
100-150 g vihreää miniparsaa
3-4 kesäporkkanaa
50 g voita
½ tl rakuunaa

Ota Kariniemen Kananpojan Minuttipihvit huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
Leikkaa sitruuna lohkoiksi.

Poista sienistä jalat ja hienonna jalat.
Leikkaa paprika pieniksi kuutioiksi ja hienonna valkosipulinkynnet ja chilipaprika.
Kuumenna oliiviöljy pannulla ja paista aineksia hetki.
Lisää joukkoon kypsä riisi, mustapippuria ja suolaa.
Kääntele muutaman minuutin ajan.
Lisää lopuksi joukkoon parmesaaniraaste ja tarkista maku.
Mausta vielä tarvittaessa.

Lusikoi täyte sienten sisään ja nosta sienet grilliin.

Mittaa vesi kattilaan ja kiehauta.
Lisää suola, miniparsat ja puolitetut kesäporkkanat.
Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.
Valuta.
Sekoita joukkoon sulatettua voita ja rakuunaa.
Grillaa kasvikset vielä kevyesti grillissä ennen tarjoilua.

Grillaa minuuttipihvit ja sitruunalohkot molemmin puolin ja nauti ateria heti.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.