1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (53 arvostelua, keskiarvo: 3,89 / 5)
Ladataan...

Mureat kananpojan fileesuikaleet ovat oiva apu arjen kiireessä.
Niistä valmistat herkulliset kotiruoat vähällä vaivalla.

Kananpojan riisi-kasvispaistos
4-6 annosta

2-3 rkl öljyä
450 g Kariniemen Kananpojan fileesuikaleet, hunaja
5 dl Basmati-riisiä
2 isoa sipulia silputtuna
1 punainen paprika suikaleina tai pieninä kuutioina
150 g sokeriherneenpalkoja
½-1 pieni kesäkurpitsa paloiteltuna
7 dl vettä
1 kanaliemikuutio
2 rkl soijakastiketta tai maun mukaan
mustapippuria myllystä
1 ruukku korianteria

Ota Kananpojan fileesuikaleet huoneenlämpöön 1/2-1 tunti ennen kypsennystä.
Kuumenna öljy wokissa tai kattilassa.
Paista Kananpojan fileesuikaleet kauttaaltaan.
Lisää joukkoon Basmati-riisi ja kääntele hetken aikaa.
Lisää sipulit, paprika, sokeriherneenpalot ja kesäkurpitsa. Kääntele aineksia hetken aikaa, jotta ne saavat hieman paistopintaa.
Mittaa joukkoon vesi, kanaliemikuutio, soijakastike ja mustapippuria myllystä.
Anna ruoan kypsyä miedolla lämmöllä välillä sekoitellen.
Tarkista maku.

Ripottele valmiin ruoan joukkoon tuoretta korianteria.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.