1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Valmiiksi paneroidut siipipalat ovat loistavaa illanistujaistarjottavaa ja valmistuskin on helppoa. Laita uuniin ja valmista sillä aikaa raikas lisäkesalaatti.

Kananpojan rapeat siipipalat ja raikas juusto-pähkinäsalaatti

1 pkt Kariniemen Kananpojan Rapeat siipipalat BuffaloWings kastikkeella

Juusto-pähkinäsalaatti:
1 ruukku jääsalaattia
1 prk ananasmurskaa (227/143 g)
200 g savustettua chili-paprikajuustoa tai muuta juustoa
½ keskikokoinen kurkku pieninä kuutioina
100 g paahdettua paprikaa kuutioina (säilykepurkista)
1 punasipuli renkaina tai puolirenkaina
1-2 dl paahdettuja cashewpähkinöitä
1 ruukku oreganoa silppuna

Laita Kananpojan rapeat siipipalat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 200 asteessa parikymmentä minuuttia, tai kunnes pinta on kauniin värinen.

Valmista salaatti. Revi jääsalaatti salaattikulhoon ja lisää joukkoon valutettu ananasmurska. Kuutioi sekaan savustettu chili-paprikajuusto, kurkku ja paahdettua paprikaa.
Viipaloi joukkoon punasipulia. Sekoita lopuksi joukkoon paahdetut cashewpähkinät ja silputtua oreganoa.

Tarjoa rapeat siipipalat mausteisen BuffaloWings kastikkeen ja raikkaan salaatin kanssa.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.