1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (12 arvostelua. Keskiarvo: 4,42/5)

Kananpojan rapeat pikkufileet ovat herkullisia napostelupaloja.
Pakkauksessa on mukana maukas kurkkumajoneesi.
Valmista seuraksi sitruunaisia rosmariini-perunoita.

Kananpojan rapeat pikkufileet ja sitruunaiset rosmariini-perunat
4 annosta

1 pkt Kananpojan rapeat pikkufileet
voita tai öljyä paistamiseen

10 keskikokoista perunaa lohkoina
2-3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
yhden sitruunan mehu
1 tl kuivattua rosmariinia
¾ dl oliiviöljyä
1 tl suolaa

Paista Kananpojan rapeat pikkufileet kuumassa pannussa voissa tai öljyssä.

Lohko pestyt perunat ja laita ne kulhoon.
Lisää joukkoon hienonnetut valkosipulinkynnet, puristettu sitruunamehu, kuivattu rosmariini,
oliiviöljy ja suola. Sekoita ainekset keskenään ja kaada ne leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
Kypsennä 225 asteisessa uunissa parikymmentä minuuttia.

Tarjoa seuraksi Kananpojan rapeita pikkufileitä ja kurkkumajoneesia.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.