1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (5 arvostelua, keskiarvo: 3,80 / 5)
Ladataan...

Broilerin jauheliha on niin vähärasvaista, että parhaiten paistaminen onnistuu pinnoitetulla pannulla, jollei pihvejä halua valmistaa uunissa. Mureketaikinaan voi kätkeä melkein mitä vaan. Itse tein pohjan soijarouheesta ja lisäsin joukkoon tuoretta pinaattia. Makua tuli myös inkivääristä ja makeutta inkiväärisiirapista.

Kananpojan pannupihvit

1 dl tummaa soijarouhetta
2 dl vettä tai kermaa
400 g kananpojan jauhelihaa
1 rkl Dan Sukkerin inkiväärisiirappia
ripaus inkivääriä jauheena
50 g tuoretta pinaattia
2 isoa valkosipulinkynttä hienonnettuna
1/2 dl seesaminsiemeniä tai unikonsiemeniä
1 omena kuorittuna ja pieneksi kuutioituna

Kastike:
1 prk kermaviiliä
pieni pala fetajuustoa pieneksi kuutioituna
tuoretta korianteria silputtuna
sitruunamehua

Laita kulhoon soijarouhe ja neste, anna turvota viitisen minuuttia.
Lisää joukkoon kananpojan jauheliha, inkiväärisiirappi ja inkiväärijauhe.

Käytä pinaattia hetki kiehuvassa vedessä ja silppua se hienoksi.
Lisää mureketaikinaan pinaatti, hienonnettu valkosipuli, seesaminsiemenet ja pieneksi kuutioitu omena.
Sekoita tasaiseksi.

Muotoile taikinasta pieniä pihvejä ja paista rasvassa kuumassa pannussa molemmin puolin.

Tarjoa lisäksi riisiä ja kastiketta.

Sekoita kastikkeen ainekset sekaisin ja tarjoa pihvien seurana.

 

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.