1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Kauppojen hyllyille on tullut uskomattoman hieno tuote: Kariniemen Kananpojan palapaisti, josta voi valmistaa niin perinteisen palapaistin kuin esimerkiksi itämaiset ruoat, joissa käytetään lihoja suurempina suupaloina.
Kananpojan palapaisti on kevyesti suolattua ja sisältää kuivattua sipulia, laakerinlehtiä ja maustepippuria.

Kananpojan palapaisti

tilkka öljyä
n. 700 g Kariniemen Kananpojan palapaistia
3-4 dl vettä
1 rkl kanafondia
150 g lanttua paloiteltuna
2 keskikokoista porkkanaa paloiteltuna
150-200 g bataattia paloiteltuna
100 g palsternakkaa paloiteltuna

Kuori ja paloittele juurekset. Kuumenna tilkka öljyä kattilassa tai padassa ja paista palapaistipalat kauttaaltaan. Lisää juurekset ja vesi, sekä kanafondi. Kiehauta. Hauduta kannen alla miedolla lämmöllä tai kypsennä 150 asteessa uunissa noin 45 minuuttia.
Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita tai riisiä.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.