1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 arvostelua, keskiarvo: 4,25 / 5)
Ladataan...

Risoton tapaan valmistettu ohratto on maukas arkiruoka, joka valmistuu pienellä vaivalla. Riisin sijaan ruoassa käytetään ohrasuurimoita.

Kananpojan ohratto
3-4 annosta

n. 500 g Kariniemen Kananpojan miedosti suolatut fileesuikaleet, provencale paistonapeilla
1 iso sipuli silppuna
2 ½ dl rikottuja ohrasuurimoita
1,2 l vettä
1 kana-, tai kasvisliemikuutio
5 aurinkokuivattua tomaattia silppuna
200 g herne-maissi-paprikaa
1 ruukku tuoretta minttua silppuna

Paista kananpojan miedosti suolatut fileeviipaleet pakkauksen paistonapeilla molemmin puolin.
Lisää sipulisilppu ja ohrasuurimot, kääntele hetken aikaa.
Lisää vesi, liemikuutio, aurinkokuivatut tomaatit ja herne-maissi-paprika.
Anna kiehua miedolla lämmöllä, kunnes neste on imeytynyt.
Tarkista, että ohrasuurimot ovat kypsiä.
Tarkista myös ruoan maku.
Silppua joukkoon tuoretta minttua.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.