1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (53 arvostelua, keskiarvo: 4,06 / 5)
Ladataan...

Wokkiruoat ovat nopeita valmistaa ja niihin voit käyttää saatavilla olevia kasviksia. Tuoreet yrtit kruunaavat ruoan. Käytä niitä reilusti! Kypsennä kesän wokkiruoat mahdollisuuksien mukaan ulkona kesästä nauttien!

Kananpojan nuudeliwokki
3 annosta

2 rkl öljyä
300 g Kariniemen Kananpojan fileesuikaleita, hunaja
1 iso sipuli ohuina lohkoina
150 g purjosipulia viipaleina
1-2 lehtisellerin vartta viipaleina
1 porkkana viipaleina
2 valkosipulin kynttä hienonnettuna
1 pieni säilykepurkki ananaspaloja liemineen
50 g mungin ituja
1-2 rkl soijakastiketta
2 rkl makeaa chilikastiketta
mustapippuria myllystä
tuoretta korianteria

Lisäksi:
vettä
100 g nuudeleita

Kuumenna öljy pannulla.
Paista Kananpojan fileesuikaleet kauttaaltaan.
Lisää joukkoon sipulilohkot, purjo- selleri- ja porkkanaviipaleet sekä hienonnetut valkosipulin kynnet. Kääntele kovalla lämmöllä muutaman minuutin ajan.
Lisää ananaspalat liemineen ja mungin idut.
Mausta soijakastikkeella, makealla chilikastikkeella ja mustapippurilla.
Silppua sekaan tuoretta korianteria.

Kiehauta vesi ja laita nuudelit kiehuvan kuumaan veteen. Sammuta liesi ja anna nuudelien kypsyä muutama minuutti. Valuta ja sekoita nuudelit muiden ainesten joukkoon.
Tarkista maku.

 Saat ruoan riittämään useammalle lisäämällä kasvisten ja nuudelien määrää.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.