1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (7 arvostelua, keskiarvo: 4,14 / 5)
Ladataan...

Helppo ja nopea arkiruoka valmistuu näppärästi maistuvista limemaustetuista Kananpojan fileesuikaleista.
Voit halutessasi lisätä joukkoon myös muita kasviksia tai lisämaustaa ruokaa valkosipulilla ja sitruunaruoholla.

Kananpojan limebroileria ja spagettia
2 annosta

n. 1 ½ l vettä
1 tl suolaa
150 g spagettia
2 rkl öljyä
300 g Kariniemen Kananpojan Fileesuikele, lime
½ punainen chilipaprika hienonnettuna
1 punainen paprika suikaleina
1 ruukku minttua hienonnettuna
1 limen puristettu mehu
2-3 rkl oliiviöljyä
suolaa maun mukaan
(mustapippuria myllystä)

Ota Kananpojan Fileesuikaleet huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
Kiehauta vesi ja lisää suola ja spagetti.
Anna kiehua noin 7 minuuttia, tai kunnes spagetti on lähes kypsää.
Valuta.

Kuumenna öljy pannulla.
Paista Kananpojan fileesuikaleet kauttaaltaan.
Lisää joukkoon hienonnettu chilipaprika ja paprikasuikaleet. Kääntele hetki.
Lisää joukkoon valutettu spagetti, hienonnettu minttu, limen mehu ja oliiviöljy.
Mausta suolalla ja halutessasi mustapippurilla.
Pyöräytä ainekset sekaisin ja tarkista maku.

Tarjoa!

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.