1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 arvostelua, keskiarvo: 4,50 / 5)
Ladataan...

Kananpojan koipipalat ovat loistavaa kesäruokaa!
Koipipalat on kätevä valmistaa grillissä ja nauttia vaikkapa leivinpaperiin käärittynä. Tarjoa seuraksi upea persiljalla maustettu ohralisäke!

Kananpojan koipipala ja persilja-ohralisäke
n. 3 annosta

öljyä grilliparilan voiteluun
1 pkt (noin 10 kpl) Kariniemen Kananpojan koipipaloja

Persilja-ohralisäke:
6 dl vettä
3 dl täysjyväohraa
½ kasvisliemikuutio
100-200 g miniluumutomaatteja
¾ dl öljyä
1 ruukku persiljaa
ripaus suolaa

Grillaa Kananpojan koipipalat kuumassa, öljytyssä grillissä välillä käännellen.
Kiehauta vesi kattilassa ja lisää täysjyväohra. liemikuutio ja puolitetut miniluumutomaatit.
Anna hautua kypsäksi kannen alla välillä sekoitellen, kunnes neste on imeytynyt ohraan.

Laita öljy, persilja ja ripaus suolaa kulhoon ja hienonna sauvasekoittimella.
Sekoita persiljaseos ohran joukkoon. Tarkista maku.

Tarjoa Kananpojan koipipalojen seurana.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.