1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (5 arvostelua, keskiarvo: 4,60 / 5)
Ladataan...

Kesäruoat valmistat helposti pannulla tai muurikassa, tai vaikkapa ulkona grillin sivuliedellä.
Käytä vaihdellen kauden vihanneksia ja mausta ruokaa erilaisilla maustekastikkeilla, tuoreella inkiväärillä tai vaikkapa sitruunaruoholla ja viimeistele tuoreilla yrteillä.

Helppoa ja vaivatonta! Tämä ruoka on myös gluteenitonta.

Ota lapset mukaan pilkkomaan ja paloittelemaan!

Kananpojan kesäwokki
3 annosta

2 rkl öljyä
250 g Kariniemen Kananpojan fileesuikale, maustamaton
suolaa
mustapippuria myllystä
150 g sokeriherneenpalkoja
1 keltainen paprika paloiteltuna
1-2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
½ kesäkurpitsa
2 kesäsipulia varsineen silputtuna
2 rkl soijakastiketta
minttua tai korianteria

Ota Kananpojan fileesuikaleet huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kypsennystä.
Kuumenna öljy pannulla ja lisää fileesuikaleet.
Paista kauttaaltaan.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Lisää joukkoon sokeriherneenpalot, paloiteltu paprika ja hienonnetut valkosipulinkynnet.
Vedä kesäkurpitsasta juustohöylällä leveitä suikaleita ja lisää joukkoon yhdessä silputun kesäsipulin kanssa.

Kääntele hetki kovalla lämmöllä ja mausta soijakastikkeella.

Koristele annos mintulla tai korianterilla ja tarjoa seuraksi riisiä ja halutessasi vaikkapa makeaa chilikastiketta.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.