1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Kananpojan Hunajasiivet ja Välimeren pastasalaatti
4 annosta

700 g Kariniemen Kananpojan Hunajasiivet tai Liekkisiivet
1 l vettä
1 tl suolaa
3 dl penne pastaa
½ dl oliiviöljyä
1-2 dl aurinkokuivattuja tomaatteja suikaleina
1 ruukku persiljaa hienonnettuna
1 dl oliiveja
mustapippuria myllystä
50 g paahdettuja pinjansiemeniä
ripaus suolaa tarvittaessa

Kypsennä Kananpojan hunajasiivet grillissä tai leivinpaperilla vuoratulla uunipellillä 200-225 asteessa uunissa, kunnes siipipalat ovat saaneet kauniin värin.

Kiehauta suolalla maustettu vesi ja keitä penne pastaa, kunnes se on sopivan kypsää.

Valuta ja huuhtele kylmällä vedellä.
Lisää valutetun pastan joukkoon oliiviöljy, aurinkokuivatut tomaatit, hienonnettu persilja ja oliivit.

Mausta mustapippurilla.

Paahda pinjansiemenet kuumassa pannussa ja lisää salaatin joukkoon.
Mausta tarvittaessa ripauksella suolaa.

Tarjoa pastasalaatti herkullisten hunajasiipien seurana.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.