1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (7 arvostelua, keskiarvo: 3,29 / 5)
Ladataan...

Kananpojan siivistä pitävät kaikki!
Valmista seuraksi raikas kesäsalaatti ja maukas dippikastike.

Kananpojan Hunajasiivet, currydippi ja kesäsalaatti
2-4 annosta

öljyä grilliparilan voiteluun
1 pkt (700 g) Kariniemen Kananpojan Hunajasiivet

Currydippi
200 g smetanaa tai maustamatonta jogurttia
2 tl currya jauheena
1 rkl vasta puristettua sitruunamehua

Kesäsalaatti
1 ruukku rucolaa
1 ruukku herneenversoja
50 g auringonkukan versoja
100-200 g mansikoita
1/2-3/4 dl paahdettuja auringonkukansiemeniä

Laita Kananpojan hunajasiivet öljytylle grilliparilalle ja grillaa molemmin puolin.

Sekoita smetanan tai maustamattoman jogurtin joukkoon currya ja vasta puristettua sitruunamehua.
Anna maustua hetki kylmässä.

Sekoita rucola, herneenversot ja auringonkukan versot keskenään ja lohko joukkoon mansikat.
Ripottele pinnalle kuumassa pannussa paahdetut auringonkukansiemenet.
Tarjoa grillatut siivet currydipin ja salaatin kanssa.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.