1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (13 arvostelua, keskiarvo: 4,62 / 5)
Ladataan...

Kanapojan grilliboxi on näppärä kesäruoka, jonka voit valmistaa grillissä tai uunissa.Voit halutessasi myös esikypsentää paloja uunissa noin 15 minuuttia ja kypsentää loppuun grillissä. Rapeapintaiset maalaislohkoperunat maistuvat ihanilta, kun dippaat niitä maistuvaan mojo verde -kastikkeeseen.

Kananpojan grilliboxi, maalaislohkoperunat ja mojo verde
4 annosta

1 pkt Kariniemen Kananpojan grilliboxi

Lisäksi:
1 kg perunoita (kiinteämaltoinen)
1 kokonainen valkosipuli
½-¾ tl dl rypsiöljyä
1-2 tl kuivattua rosmariinia
¾ tl Herbamare-yrttisuolaa
6 valkosipulinkynttä tai 2 yksikyntistä valkosipulia
½ tl suolaa
2 tl juustokuminaa eli jeeraa
1 ruukku korianteria
2 dl oliiviöljyä
1 rkl fariinisokeria

Ota Kananpojan grilliboxi huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
Esivalmistele sillä välin perunat.
Pese perunat juuresharjalla, mutta älä kuori.
Leikkaa perunat reiluiksi lohkoiksi ja laita kulhoon.
Kuori valkosipulit ja lisää kynnet kokonaisina perunoiden joukkoon.
Kaada päälle rypsiöljy, kuivattua rosmariinia ja Herbamare-yrttisuolaa. Sekoita.

Esikypsennä Grilliboxin aineksia leivinpaperilla vuoratulla uunipellillä noin 15 minuuttia tai laita suoraan grilliritilälle.

Kypsennä perunalohkot grillivuoassa tai grilliparilalla välillä käännellen.

Valmista kastike.

Kuori valkosipulit ja lisää muut kastikkeen ainekset kulhoon.
Soseuta sauvasekoittimella.
Tarkista maku.
Tarjoa kastike grillattujen Kananpojan palojen ja maalaislohkoperunoiden kanssa.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.