1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (5 arvostelua. Keskiarvo: 4,40/5)

Kariniemen on tuonut markkinoille herkulliset Kananpojan appelsiini-salsa minuuttipihvit. Maistuvat minuuttipihvit voit valmistaa grillissä tai pannulla, kokonaisina tai suikaleiksi leikattuna. Valmista herkulliset minuuttipihvit maistuvine lisäkkeineen ja kokoa kulhoon. Tarjoa sellaisenaan tai vaikka tulisen tomaattihillon kanssa.

Kananpojan grillibowl

Kananpojan grillibowl
3-4 annosta

1 pkt (350 g) Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® appelsiini-salsa minuuttipihvi
6-8 dl vettä
3-4 dl bulguria
1 kasvisliemikuutio
1 keltainen paprika
100 g pikkuparsoja
200 g kirsikka- tai miniluumutomaatteja
200 g herkkusieniä
3 valkosipulinkynttä
1 appelsiini viipaleina
rypsi- tai oliiviöljyä paistamiseen
(125 g auringonkukan- ja villilupiinin versoja)
(yrttejä)

Ota Kananpojan Appelsiini-salsa minuuttipihvit huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
Kiehauta vesi ja lisää joukkoon bulgur ja murennettu kasvisliemikuutio. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 8-10 minuuttia ilman kantta, kunnes neste on imeytynyt.
Paloittele paprika reiluiksi suupaloiksi. Leikkaa pikkuparsoista kannat. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna grilli tai grillipannu ja öljyä pinta. Grillaa tai paista minuuttipihvit molemmin puolin noin 5-10 minuuttia. Grillaa tai paista kasvikset ja appelsiiniviipaleet käännellen. Lisää joukkoon hienonnetut valkosipulinkynnet. Mausta suolalla.
Kokoa annokset kulhoihin. Laita alimmaiseksi bulguria ja kasaa päälle kasvikset ja paloiteltua kananpoikaa. Tarjoa sellaisenaan tai vaikka tulisen tomaattihillon tai muun kastikkeen kanssa.

Reseptin laatinut:

Hellapoliisi-logo

Reseptin tarjoaa:

Uusimpia Kariniemen reseptejä:



Tästä löydät kaikki KARINIEMEN reseptit

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.