1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Pehmeä risotto maistuu grillatun Kananpojan fileepihvin seurana. Voit käyttää myös muita sieniä ja lisätä halutessasi joukkoon kesäkasviksia ja tuoreita yrttejä.

Kananpojan fileepihvit ranskalaisittain ja portobellorisottoa
4 annosta

öljyä grilliparilan voiteluun
1 pkt Kariniemen Kananpojan fileepihvejä ranskalaisittain

Portobellorisotto:

150 g portobellosieniä tai muita sieniä
1 pieni sipuli silputtuna
3 dl risotto- tai puuroriisiä
1 kasvisliemikuutio
n. 1 l vettä (tai osa valkoviiniä)
mustapippuria myllystä
(suolaa)
tuoretta kynteliä maun mukaan
(parmesaanijuustoa raasteena)

Aloita risotosta.

Hienonna sienet ja sipuli.

Kuumenna öljy kattilassa tai reunallisessa paistokasarissa.

Lisää sieni- ja sipulisilppu ja kääntele, kunnes sienet menevät kasaan ja neste haihtuu.

Lisää riisi ja kääntele hetki.

Sekoita joukkoon kasvisliemikuutio, vesi muutamassa erässä ja anna sen välillä imeytyä riiseihin lisäämisten välillä.

Mausta mustapippurilla ja silputulla kyntelillä.

Tarkista maku.

Grillaa Kananpojan fileepihvit kuumassa, öljytyssä grillissä ja tarjoa risoton kanssa.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.