1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (5 arvostelua. Keskiarvo: 4,60/5)

Oletko kokeillut Kananpojan jauhelihaa? Vähärasvainen jauheliha on mainio koko perheelle ja kuntoilijallekin sopiva tuote. Saat siitä herkullista maustamalla rohkeasti erilaisilla maustekastikkeilla. Mehevät kanakrepit maistuvat lounaana ja illanistujaisissa. Näin hävikkiviikolla on hyvä muistutella, että reseptit ovat aina tuunattavissa ja voit hyödyntää täytteissä jääkaapin sisältöä ja erilaisia kasviksia ja maustekastikkeita.

Kanakrepit
6 annosta

2 valkosipulinkynttä
2 rkl rypsiöljyä
400 g Kariniemen Kananpojan jauhelihaa
¼ tl suolaa
100 g Arrabiata pestoa
100 g tuorejuustoa tai smetanaa
100 g fetajuustoa

Lisäksi:
100 g värikkäitä pikkutomaatteja
tuoretta oreganoa

Lettutaikina:
6-7 räiskälettä


5 dl maitoa
2 kananmunaa
½ tl suolaa
3 dl vehnäjauhoja
½ dl rypsiöljyä

Paistamiseen:
nokare voita tai rypsiöljyä

Aloita valmistamalla lettutaikina. Laita maito kulhoon ja riko joukkoon kananmunat. Lisää suola, vehnäjauhot ja rypsiöljy ja sekoita taikina tasaiseksi. Anna taikinan seistä hetki. Paista kuumalla pannulla isoiksi letuiksi molemmin puolin.
Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna rypsiöljy pannulla ja lisää valkosipulinkynnet. Kääntele hetki. Lisää Kananpojan jauheliha ja paista kauttaaltaan. Mausta suolalla ja lisää Arrabiata pesto. Lisää tuorejuustoa tai smetanaa ja kuumenna. Murenna joukkoon fetajuustoa. Täytä letut kanatäytteellä.

Puolita seuraksi pikkutomaatteja ja koristele tuoreella oreganolla.

Reseptin laatinut:

Hellapoliisi-logo

Reseptin tarjoaa:

Uusimpia Kariniemen reseptejä:



Tästä löydät kaikki KARINIEMEN reseptit

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.