1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (15 arvostelua, keskiarvo: 3,40 / 5)
Ladataan...

Kananpojan hunaja-chili suikaleista valmistat maistuvat fajitakset.
Nämä sopivat erinomaisesti rentoihin illanistujaisiin tai viikonloppuherkuksi.

Kanafajitas ja guacamole
6 annosta

1 rkl öljyä
300 g broilerin fileesuikale (hunaja-chili)
1 iso sipuli lohkoina tai 3 kesäsipulia varsineen
1 paprika suikaleina
3-4 rkl valkosipulin kynttä hienonnettuna
1-2 tl tacomaustetta
1 punainen chilipalko hienonnettuna
1 säilykepurkki valkoisia papuja valutettuna
1 rkl siirappia
500 g paseerattua tomaattia tai tomaattimurskaa

Guacamole:
2 kypsää avocadoa
1 limen mehu
1 tomaatti
2 valkosipulin kynttä
1 pieni sipuli
½ punainen chilipalko
¼ tl suolaa

Lisäksi:
6 kpl pehmeitä tortilloja
ranskankermaa tai smetanaa
salaattia
kurkkua

Kuumenna öljy pannulla.
Paista broilerin hunajachili fileesuikaleet kauttaaltaan.
Lisää joukkoon sipulilohkot, paprikasuikaleet ja hienonnetut valkosipulin kynnet. Kääntele hetken aikaa.
Mausta tacomausteella.
Lisää chili, valutetut pavut ja siirappi, sekä paseerattu tomaatti tai tomaattimurska.
Kuumenna.

Valmista guacamole.
Halkaise avocadot ja kierrä kivet irti kuorista.
Koverra avocado lusikalla kuoresta kulhoon.
Purista joukkoon limen mehu.

Kuori tomaatti veitsellä tai kalttaa tomaatti ensin. (Kalttaus: kuumenna vettä kattilassa ja vedä tomaatin päälle ristikkäisviilto. Laita
tomaatti kiehuvaan veteen ja nosta se pois kun kuori alkaa irrota tomaatista. Kuori tomaatti)
Lisää loput ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tai haarukalla tasaiseksi tahnaksi.

Täytä hieman lämmitetyt tortillat kanatäytteellä ja kääri rullalle.
Tarjoa seuraksi salaattia, kurkkua, guacamolea ja ranskankermaa.
Voit laittaa täytteet halutessasi myös tortillan sisälle.

Nauti!

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.