1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

 

Kanaa curry-tuorejuustokastikkeessa

1 pakastekana
vettä
laakerinlehti
(keittojuureksia makua antamaan)

1-2 kana-/kasvisliemikuutiota
Curry Bombay-mausteseosta maun mukaan (McCormick)
n. 1 dl vehnäjauhoja + n 1,5 dl vettä

200g Violan kolme sipulia- tuorejuustoa
(suolaa)

Laita
sulanut, huuhdeltu kana isoon kattilaan, laske vettä päälle niin, että
kana peittyy. Anna kiehua, kunnes pinnalle muodostuu (veri)vaahtoa,
nosta vaahto pois lusikalla tai reikäkauhalla.
Lisää liemeen laakerinlehti ja halutessasi esim sipulia ja porkkanaa, keitä kannen alla n kaksi tuntia.

Siivilöi
liemestä n. 1 litra (tai vähän reilu) kattilaan, lisää Curry
Bombay-mausteseosta (tai muuta currya jauheena), sekä liemikuutio.

Suurusta
kastike veteen sekoitetuilla vehnäjauhoilla, anna kiehua hiljalleen
viitisen minuuttia. Lisää joukkoon revityt kanasuikaleet, sekä
tuorejuusto, anna kiehua vielä viitisen minuuttia.
Tarkista maku. Lisää tarvittaessa suolaa.

Tarjoa riisin kanssa.

Huom!
Tuo McCormickin curry Bombay on selkeästi karkeampaa mausteseosta kuin
muut tavallisista ruokakaupoista löytyvät curryt ja maistuukin aika
erilaiselta. Korianterinsiemenet ovat joukossa kokonaisina.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.